Vi finns där kvalitet i världsklass efterfrågas

Ekets Uppåkras kunder är verksamma inom en rad olika branscher, som alla har sina unika förutsättningar och krav. Men det finns också gemensamma nämnare, nämligen att de värnar om detaljerna och enbart levererar kvalitet i världsklass.

Skärande bearbetning kräver noggrannhet, exakthet, renhet, finish och total kontroll. Det finner du hos oss.

Exakthet

Tillverkningen av försvarskomponenter handlar om att komma exakt rätt, inte bara nära. Detta kräver gedigen kunskap om olika material, kvalitetsstyrning, spårbarhet och dokumentation, vilket Ekets Uppåkra har många års erfarenhet av.

Renhet

Vi kan garantera renhet på partikelnivå, vilket är en förutsättning för att hydraulsystem ska kunna fungera driftsäkert. Våra renhetskontroller av hydrauliska system, hydraulisk styrutrustning och drivlinor innebär partikelräkning, vilket vi sköter inhouse.

Finish

Ibland spelar estetiken en stor roll och i vårt arbete med optikbranschen ställs ofta höga visuella krav. Produkten ska inte bara fungera bra, utan även kännas bra och se bra ut.

Total kontroll

Tack vare vår storlek kan vi på Ekets Uppåkra vara extra flexibla. Vi kan erbjuda allt från prototyper och små volymer till omfattande serievolymer. Samtidigt sätter vi en ära i att vara tillräckligt små för att kunna vara anpassningsbara och ha fullständig kontroll. Detta har visat sig vara en viktig egenskap i samarbetet med industriföretag inom tunga fordon, maskin och entreprenad.